Kata Kunci sing Ditampilake
TANPA GAMBAR

Dipersonalisasi karo Daya ‘ Kanthi Senjata Massive

  • ora dikategorikake
TANPA GAMBAR

Dipersonalisasi karo Daya ‘ Kanthi Senjata Massive

Elingi nalika sekolah menengah. Akeh karakter lan kepribadian. Wong lanang gedhe, cangkem amba, wong lanang lucu, lucu lucu lan akeh liyane salah siji bocah sing apik. Iki sing dakkira bakal ana gandhengane. Kesan pisanan kanggo Gillie yaiku 12 umur setaun. Dheweke pancen gedhe tenan. Aku kelingan mikir yen aku ora pengin ditabrak dheweke. Yen aku duwe Gillie ing timku, aku ngerti aku duwe pengaruh. Kauntungan sing kuat. Gillie minangka Paul Bunyon ing lingkunganku. Dheweke wis 20-22 bisep, lan gulu meh bunder. Bobote 220 pon, dheweke ngadeg enem kaki siji inci lan ora duwe lemak ing awake. Ora ons blubber. Aku durung nate weruh wong kaya dheweke ing uripku. Dheweke ambles nalika mlaku. Jinis mlaku-mlaku wong nalika ngerti yen dheweke ora wedi. Julukane yaiku Pak Clean. Dheweke katon kaya ikon reresik. Kajaba Gillie ora duwe anting-anting. Ing intan bisbol, Gillie apik tenan. Tembakan jamur dheweke menyang wong njaba ing papan pemanas sadurunge nyentuh bagean langit sing biasane kanggo pesawat mesin cilik. Dheweke wedi karo tim liyane. Dheweke katon kaya Mickey Mantle, Harmon Killabrew lan Ted Kluzewski kabeh dadi siji. Smacking softball ana ing ngendi Gillie unggul. Tembakane legendaris. Dheweke minangka salah sawijine tangan sing nabrak bal ing pager lapangan sing tengen. Pager kasebut yaiku 270 ‘ 280 kaki lan menek 40 kaki dhuwur. Dheweke mung siji-sijine wong sing nate weruh bal sing munggah ing pager menyang Goldsmith Avenue. Hit dheweke katon saya dhuwur nalika ngresiki pager kasebut. Kanggo kula, Gillie mesthi makili kekuwatan, pengabdian lan mung dadi wong lanang sejati. Dheweke ora nate nggunakake ukuran lan kekuwatane kanggo ngremehake wong liya. Iku cara kanggo mbangun awake dhewe. Apa dheweke bathi kanthi tangan tengen utawa kiwa, sampeyan bakal bisa ndeleng njaba metu lan shift dadi luwih jero. Aja bebas ngirimake iki marang sapa wae sing mikir seneng maca baseball. Dipersonalisasi karo Daya ‘ Kanthi Senjata Massive



Posted Articles Title : Dipersonalisasi karo Daya ‘ Kanthi Senjata Massive


Posted by : Judhul Berita Olahraga Artikel Global Web.Wite | Gvmg - Grup Pemasaran Viral Global

Last update date : 30-11-2021


■Link To This Post (HTML code) : Dipersonalisasi karo Daya ‘ Kanthi Senjata Massive


CTL+C=Copy / CTL+V=Paste

■Trackback URL : Dipersonalisasi karo Daya ‘ Kanthi Senjata Massive


CTL+C=Copy / CTL+V=Paste


|
Share
TANPA GAMBAR
Priksa News Headline Berita Olahraga paling anyar.
> Situs Informasi Komprehensif Judhul Olahraga

Situs Informasi Berita Komprehensif Judhul Olahraga

Ngirim News Judhul Olahraga Dunia, Kolom, lan Topik ing Artikel kanggo kabeh wong ing saindenging jagad. Wide World Wide 「Berita Olahraga Judhul Global Artikel WebSite.WS」 Judhul Olahraga Internasional Artikel sing dibukak lan disebar ing saindenging jagad. Ayo bareng karo kabeh wong ing jejaring sosial.

Muga-muga Artikel Berita Headline Olahraga migunani kanggo sampeyan. Nuduhake artikel Judhul Olahraga Internasional lan Judhul Olahraga lengkap babagan ringkesan warta ing saindenging jagad karo kabeh wong ing saindenging jagad. Muga-muga kabegjan sampeyan. Matur nuwun.

Situs Web Artikel Cura Artikel Judhul Olahraga Internasional.
Gvmg - Grup Pemasaran Viral Global

CTR IMG