Sapuluh Tips dina Handicapping nu Kentucky Derby

Kumaha dagangan Bitcoin di 100X ngungkit atanapi margin

Bisa Anjeun Jieun Good Duit Kalawan BITMEX?


100× ngungkit!! FX Akun Cryptocurrency Atur Up


Di handap ieu Top 10 daptar naon anu kudu dipigawé atawa lamun handicapping gaya 132nd Kentucky Derby Dave Letterman, jadi nengetan: 10. Ulah nungguan nepi ka Derby Poé mutuskeun naon bisa mampuh wager jeung jenis bets anjeun bakal nyieun. Setel jumlah total dollar jeung lengket ka eta, meunang atawa leungit, kajaba salah sahiji selections Anjeun scratched. 9. Ulah coba assimilate jadi loba informasi nu jadi bingung. Cicing jeung rumus handicapping anu hade pangalusna pikeun anjeun. 8. Thoroughbreds nu teu ras salaku heubeul 2 taun geus teu dicium mawar saprak Abad ka-19. Apollo teu dina 1882. winners séjén ras Triple Putra taun: Vanguard di Preakness jeung Forester di Belmont. 7. No runner jeung ngan opat outings karir geus meunang saprak Exterminator di 1918. Aya éta jadi loba kuda (26) di Preakness nu taun sacara, ieu ngajalankeun dina dua bagean. nu winners: Perang Awan jeung Jack Hare JR. 6. Hindarkeun kuda jeung silsilah nu teu mintonkeun boh stamina jeung laju. dina 19 jaman baheula 131 derbies, 13 kuda jeung Buckpasser di bloodline maranéhanana réngsé kahiji atawa kadua. Ironisna, saparapat-retakan terus manéhna off jalan satapak Triple Putra, tapi manéhna meunang 13 sakaligus sanggeus ngajalankeun kadua di debut 3 taun heubeul. victories di 1966 kaasup nu Travers, Amérika Derby, nu Woodward, jeung Piala Emas joki. 5. Ngan aya hiji kuda geus dilongok bunderan nu meunangna urang tanpa nyokot ras patok salila nya karir awal saprak Clarion Reueus di 1967: Giacomo taun ka tukang. 4. Teh Tien Juara pamungkas sanggeus ngajalankeun kalima atawa goréng dina prep final ieu Beusi Liege di 1957. Ngan dua kuda nu éta kaopat di prep pamungkas maranéhanana saprak 1950-an meunang: Guntur Gulch di 1995 jeung Laut Pahlawan dina 1993, boh di Blue Jukut. 3. ti mimiti 1947, ngan andika sacara Halo meunang off dua preps – nu 1983 Rebel patok jeung Arkansas Derby. Poho ngeunaan kuda sareng salah sahiji atawa no preps stateside. 2. Ulah runtah duit Anjeun tohan pos waktu paporit meunang. Saprak spektakuler nawar cicing nepi ka odds di 1979, ngan dua geus dipigawé sarua: Smarty Jones di 2004 jeung Fusaichi Pegasus di 2000. Trifectas nawarkeun mulih loba badag komo lamun hiji atawa dua kuda dibanderol low-pencét dewan. 1. Poho ngeunaan kuda-pikeun-nu-Tangtu sudut. Dina dékade katukang, no 3 taun heubeul nu kungsi hiji atawa leuwih dimimitian di Churchill Down terus-terusan di Run pikeun Roses. Rata finish tina ampir 50 runners, kaasup 21 nu saméméhna geus meunang leuwih lagu utama, ieu oge off dewan. Sapuluh Tips dina Handicapping nu Kentucky Derby


· Punten!! bagikeun Free!!

|

ngabagikeun


・ Ten Tips on Handicapping the Kentucky Derby

[Link Pikeun Post Ieu (kode HTML)]



[URL Trackback]