Ten Tips ing handicapping ing Kentucky Derby

Carane perdagangan Bitcoin ing 100x pengaruh utawa wates

Bisa Priksa Good Money Kanthi BITMEX?


100× pengaruh!! FX akun Cryptocurrency Setel Up


Punika Top 10 dhaptar apa apa utawa nalika handicapping gaya 132nd Kentucky Derby Dave Letterman, supaya mbayar manungsa waé: 10. Aja nganti Derby Day arep apa bisa saged kanggo wager lan jenis taruhan sampeyan bakal nggawe. Setel jumlah total dollar lan kelet kanggo iku, menang utawa ilang, manawa saka pamilihan wis kegores. 9. Aja nyoba kanggo assimilate dadi luwih sing dadi bingung. Tetep karo rumus handicapping sing paling apik yen dianggo kanggo sampeyan. 8. Thoroughbreds sing durung lomba minangka-2 lawas taun wis ora mambet roses wiwit abad ka-19. Apollo iya iku ing 1882. pemenang liyane balapan Triple Crown taun sing: Vanguard ing Preakness lan Forester ing Belmont. 7. Ora runner karo mung papat mlaku-mlaku karir wis menang wiwit exterminator ing 1918. Ana padha supaya akeh jaran (26) ing Preakness sing taun kang, iki mbukak ing loro bagean. pemenang: Perang Cloud lan Jack Hare Jr. 6. Supaya jaran karo pedigree sing ora nuduhake loro stamina lan kacepetan. ing 19 saka sasi 131 derbies, 13 jaran karo Buckpasser ing bloodline sing rampung pisanan utawa kaloro. Pambrontakan, waktu-retak katahan wong mati Trail Triple Crown, nanging menang 13 ing saben sawise mlaku kapindho ing debut 3-taun-lawas. kamenangan ing 1966 klebu ing Travers, Amérika Derby, ing Woodward, lan emas Piala Jockey. 5. Mung siji jaran wis dibukak bunder juara kang tanpa njupuk lomba totoan sak dheweke utawa Karir wiwit Gajah Proud ing 1967: Giacomo taun pungkasan. 4. Juara pungkasan sawise mlaku kalima utawa Samsaya Awon ing terusan final ana Iron Liege ing 1957. Mung rong jaran sing padha papat ing terusan pungkasan sing wiwit taun 1950-an menang: Thunder Gulch ing 1995 lan Segara Hero ing 1993, loro ing Blue Grass. 3. wiwit 1947, mung Sunny kang Halo menang mati loro preps – ing 1983 Rebel totoan lan Arkansas Derby. Lali babagan jaran karo siji utawa ora preps stateside. 2. Aja sampah dhuwit totoan kirim wektu favorit kanggo menang. Wiwit Biasa Bid urip nganti rintangan ing 1979, mung loro wis rampung padha: Smarty Jones ing 2004 lan Fusaichi Pegasus ing 2000. Trifectas kurban ngasilake akeh ageng malah nalika siji utawa loro jaran diregani kurang-kenek Papan. 1. Lali babagan jaran-kanggo-the-mesthi amba. Ing dasawarsa kepungkur, ora 3 taun-lawas sing wis siji utawa luwih wiwit ing Churchill Down bola ing Run kanggo Roses. Sing rata-rata Rampung saklawasé 50 balapan mlayu, kalebu 21 sing sadurunge wis menang liwat trek utama, ana uga mati Papan. Ten Tips ing handicapping ing Kentucky Derby


· Mangga!! Share Free!!

|

Share


・ Ten Tips on Handicapping the Kentucky Derby

[Link Kanggo Post iki (kode HTML)]



[URL bali nglacak]