A Day Banget Full Kanggo Nambah

Carane perdagangan Bitcoin ing 100x pengaruh utawa wates

Bisa Priksa Good Money Kanthi BITMEX?


100×Leverage!! Cryptocurrency FX Account Set Up


A dina lengkap banget kanggo ndandani karo akhir minggu marang, lan aku nutup minggu karo ora turu lan evasion kaku. A kanca apik lan aku tumuju kanggo pesisir kidul CT kanggo rapat bisnis karo pemilik fly toko sing panuntun / kanca lokal nyiyapake. crita iwak lan Dhiskusi bisnis Lebokake munggah Persahabatan anyar karo klompok wong lanang, minangka windiest, wettest, lan kang paling anyep rod casting Tur 06′ njupuk Panggonan, kita rampung kita bisnis. travel aku mèlu kanca lan nuntun lor sethitik munggah pesisir kanggo titik kita padha mestine kanggo iwak ing awal morning ing pasang tengen sadurunge apa njupuk Panggonan. Lack saka turu digabungake karo obaran metu awak saka minggu karya edan, nyuwil karepku kanggo miwiti dina karo fishing apik. Nyebabake kula dumunung kanggo wektu lan kahanan kang paling awon dina bisa saiki titik iki cedhak sungapan kali. motto Kula: 'Sampeyan ora bisa nyekel iwak yen ora Fishing’ kadhangkala sampeyan mung ora bisa nyekel iwak. On banyu kita wis tau fished. We ngiring instruksi saka kanca lan iwak lokal guru lan wiwit mil mate kita kanggo mburi titik iki cedhak sungapan kali. Kanthi ayu 40 derajat, udan, 30 plus mph dina isis ing piring kita, We tumuju metu iwak CT kidul. Jaman dhisik, luck lan skills wis ora tansah dicocogaké nganti Waters lokal ngendi aku nuntun. Dadi karya adoh katahan kula mati banyu, lan wengi fishing durung Rockin’ lan Rollin '. Ora wedhi saka bebaya sing kita Fishing pasang salah lan ora bakal nyekel iwak , kita ngisi daya kanggo titik; ‘ ana schoolies, kita isih bakal njaluk menyang sawetara iwak’ .Iku bisa uga ora nomer kaetung cokotan esuk diprodhuksi, nanging iwak ana ing kurang. 5 dipilih lan dering telpon, konco lokal nyuwun 'sira njaluk iwak durung?’ 'Ora’ 'Marang ya’ kang ngandika, 'Nganti 6:30pm nalika pasang wiwit owah-owahan. iku wis 3:30 lan aku kudu mati banyu ing waktu kanggo 6. Nalika aku mateni telpon, sawetara minuets mengko hit, lan iwak! Striper pisanan mangsa. Teka akeh luwih saka Aku digunakake kanggo. Work uga wis katahan kula mati Langkawi District, lan aku ora dipesen karo klien nganti Mei. Wonten sing cahya ing mburi trowongan peteng iki. Kita manawa kanggo nyekel liyane iwak. Rong jam pass lan lorone kita wis hit single. Kangge ing sisih kidul dharatan, gulls apa omelan metu saka Teluk iki. Lagi wae bisa mabur ing angin, lagi pangeling manis pait sing iwak ana, nanging ora cedhak kita. Ing wektu iki isine weteng wiwit ngomong iku wektu kanggo ninggalake, ora kanggo pangan , nanging swara isih cilik sing ngandika 'liwat, Panjenengan ora njupuk iwak liyane’ Swara kuwi mimpin kanggo akeh dina gedhe fishing, lan uga wis rampung sawetara gedhe-gedhe ala. Cara iki kakehan karya kanggo iwak cilik? Iki kanggo wong sing ngentèkaké paling kang wektu mbuwang 16 Welut inch ing 2:00 iki kanggo nyekel bass cow. Aku kadhemen, kesel lan mbukak mudhun. kancaku wis taun kapindho hard saka fly fishing. Ora baja krungu wong mangsa iki, skunked dina. Aku katon liwat karo badhan kang crack ing kabungahan fishing uga wis diset ing pasuryan kang. Kabeh Aku weruh padhang amba, abang, udan angin diantemi eseman. 'Isih pindhah utawa supaya fishing?’ ngandika. Aku wis kudu pindhah iku loro lan setengah jam ngarep lan aku isih kudu ketemu wong iki ngenani bab fly fishing. Iku ora tansah bab iwak utawa malah wektu ing banyu. Iku 's bab njupuk metu ana nalika liyane donya ora lan ngantem path liwat alas urip kanggo njaluk sliver saka uwal ing. Cuaca sawijining siji jam utawa rong puluh jam inti hard roto, mungkasi, Listen to Passion Panjenengan, tansah worth iku. A Day Banget Full Kanggo Nambah


· Mangga!! Share Free!!

|

Share


・ A Day Too Full To Improve

[Link Kanggo Post iki (kode HTML)]



[URL bali nglacak]